Alla inlägg den 26 april 2016

Av A B - 26 april 2016 18:52

Idag var jag på ett informationsmöte hos hand- & plastik. Först berättade läkaren om de två nedre påbyggnadsoperationerna som används; falloplastik och metaidoioplastik. Så här långt har inte jag kommit i min tanke. För mig är det viktigaste att få göra dubbel mastektomi. Sen får vi se vad jag känner för. Det jag är bestämd över är att livmoder, äggstockar och äggledare ska bort. Vad som ska dit får tiden utvisa.

Efter detta gick han igenom de två metoderna som används för mastektomi; antingen lägger man ett snitt under bröstet eller så gör man en cirkel som man plockar ut bröstvävnaden ur. Den sista används oftast vid små bröst. För mig blir det ett snitt under bröstet. Fula ärr som jag kommer vara så jäkla stolt över!

Lite roligt för under första delen satt jag hela tiden och tänkte "kan vi inte hoppa direkt till mastektomi-snacket", han bara "du tänker bara på mastektomin va?". Yes sir!

Han och hans kollega skulle fylla i dokumenten för mastektomin. Den lär infalla någon gång i oktober.

Jaja, det blir en sommar till där bindern sticker fram under linnet. En sommar till där man undviker att bada eller tvingas till att ta på sig en våtdräktstopp och känna sig som en vankande bratwurst.

Vad är vell en bal på slottet? Helt helt, uuunnnddeeerbaaaar!

Får satsa på beach 2017, då jäklar!

Ovido - Quiz & Flashcards